Autorondreis Andalusië

Het is mogelijk om voorafgaand of aansluitend aan een verblijf in Los dos Algarrobos een rondreis met uw huurauto te boeken door Andalusië. Wij kunnen u hiervoor doorverwijzen naar een lokale organisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van individuele autorondreizen op maat.

Het is mogelijk om op basis van een aantal thema's enkele autorondreizen van een week te maken. Deze kunnen in overleg verder aangepast worden aan uw specifieke wensen en met elkaar gecombineerd worden. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde hotels: van eenvoudig tot luxe, soms ook heel originele hotels, zoals een grottenwoning, een gerenoveerd klooster en echte Spaanse haciënda's.

Voor de hoogtepunten van Andalusië (Granada, Cordoba, Sevilla, Jerez, Ronda) is er een rondreis aan de hand van de volgende thema's:

  • Gastronomisch Andalusië
  • Luxe en design
  • Romantiek

De hotels waar u tijdens deze autorondreizen, verblijft zijn speciaal geselecteerd aan de hand van deze thema's.

Bent u al vaker in Andalusië geweest en/of wilt u plaatsen bezoeken die wat minder bekend zijn? Dan is de rondreis 'Onbekend Andalusië' wellicht iets voor u. Natuurparken van het kaliber 'lokale Grand Canyon', stuwmeren, bedevaartoorden, op bezoek in een grotwoning, een kijkje achter de schermen van het kloosterleven, bezoek aan een haciënda, verlaten mijnen en renaissancekastelen; dit zijn enkele ingrediënten van deze autorondreis.

Indien u het verblijf in Los dos Algarrobos wilt combineren met een autorondreis dan brengen wij u graag in contact met deze organisatie. Wij raden u in dit geval overigens aan de autohuur voor de gehele periode tegelijkertijd met de boeking van de autorondreis als een pakket bij deze organisatie onder te brengen.

Meerdaagse wandeltrektochten en paardrijdtrekking

Het is ook mogelijk om in combinatie met een verblijf in Los dos Algarrobos nog een meerdaagse wandeltrektocht of paardrijdtrekking te maken. Er kunnen wandeltrektochten gemaakt worden in het natuurreservaat, maar ook een trekking van Cómpeta naar Granada en een trekking door de Sierra Nevada.
 
Meer informatie vindt u in de Guest's Guide. Wij helpen u graag op weg met het boeken van bovenstaande arrangementen.