Het huis is sfeervol ingericht. Het biedt veel faciliteiten welke een verblijf aangenaam maken. De keuken is voorzien van een vierpitskookplaat, oven, magnetron, filterkoffiezetapparaat, nespressocup-apparaat, grote ijskast, afwasmachine en wasmachine. Verder zijn zaken als een broodrooster, staafmixer etc, aanwezig.

In de woonkamer staat een tv/dvd/videospeler en een Bose-geluidsbox waarop u uw favoriete muziek vanaf uw eigen smartphone of iPad kunt beluisteren. Verder staat onze bibliotheek tot uw beschikking met daarin literatuur, kookboeken, enkele kunst- en reisboeken over Andalusië in verschillende talen en films op dvd/video. Centraal in de woonkamer bevindt zich ook de houtkachel. De houtkachel geeft veel warmte, maar het huis beschikt tevens over een klimaatsysteem, dat in de wintermaanden voor extra verwarming zorgt en in de zomer het huis van airconditioning voorziet.

Er zijn drie slaapkamers: een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, kastenwand en een en- suite badkamer met ligbad/douche, wastafel, toilet en bidet. Vanuit deze slaapkamer is er directe toegang tot het zwembad en terras. Aan de andere kant van het huis bevinden zich de andere twee slaapkamers: één met tweepersoonsbed en kastenwand en één met twee stapelbedden. Hier bevindt zich ook de tweede badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er een kinderledikantje en kinderstoel beschikbaar. In totaal zijn er dus acht slaapplaatsen in de slaapkamers.